čtvrtek 20. června 2013

El sexo de los ángeles

Španělsko/Brazílie, 2012, 101 min

Jazyk: španělština
Dabing: ne

LGBT tématika: bisexualita
  


Bruno s Carlou jsou téměř perfektní pár. Znají se už celou věčnost a chodit spolu začali v šestnácti. Stále se velmi milují a klape jim to ve všech ohledech. Jediným problémem by mohli být rodiče Carly, kteří Bruna nemají zrovna v lásce. To však není nic, čím by se dva mladí zamilovaní lidé museli zatěžovat.
Všechno by bylo takhle krásně bezstarostné dál, kdyby se jednoho dne nepokusili Bruna na ulici okrást. Naštěstí mu ochotně pomůže charismatický tanečník Rai. Oba si rychle padnou do oka a nepochybují o tom, že tohle je začátek nového přátelství.
Velmi brzy si však Bruno uvědomí, že Rai chce mnohem víc než jen to. A navíc, že ani on není tak úplně proti. Jenže každý vztah má své meze. A tohle je zrovna ta část, kdy to začne být poněkud komplikované.

Trailer:



Musím říct, že všeobecně nemám moc v lásce filmy o milostných trojúhelnících. Resp. ty, na které se dá dívat, je velmi málo. Ovšem na "El sexo de los ángeles" nejen že se dívat dá, ale navíc se mi to neskutečně líbí, postavám jejich roli věřím a je to celé navíc úžasně sladké. Nemluvě o tom, že ze všech tří je mi asi nejsympatičtější Carla, což je situace, která nastává tak možná jednou za sto let, že by se někde vyskytovali dva chlapci, co se mají rádi a já bych měla nejradši tu holku, co se jim do toho plete. Ono ale při shlédnutí zjistíte, že všechno není jen černé nebo bílé.

Musím rozhodně pochválit jak výběr herců (i když Bruno je fakt divnej), tak i zajímavý scénář. Dost mě bavil i soundtrack.

Je to spíš taková oddechovka, ale moc hezká a netradiční. Pokud nemáte co zkouknout, určitě to zkuste. Možná budete mile překvapeni.




Hodnocení: 4/5

Žádné komentáře:

Okomentovat